Det är något speciellt med Maskin & Verktyg

Vi vet hur det är. Att verka i en konkurrensutsatt bransch kräver hårt arbete, långa arbetsdagar och hundraprocentig koll på alla kostnader. Vi vill bidra med det vi är bäst på och se till att era val av verktyg, maskiner och förnödenheter alltid blir kostnadseffektiva.

En riktig yrkesbutik

Maskin & Verktyg har sedan starten 1925 levererat mängder av verktyg, maskiner, skyddsutrustning, industriförnödenheter och arbetskläder till proffs. Vi fungerar som en länk mellan tillverkare och slutkunder inom bygg, industri, service och offentlig förvaltning. Vi har yrkesbutiker i Gävle, Uppsala och Västerås. Kompetent personal med stor branscherfarenhet hjälper dig att lösa dina unika problem.

Ägna dig åt det du är bäst på!

Din arbetstid är en av dina mest värdefulla tillgångar. Svenska industri-, bygg, och serviceföretags dagliga inköp av verktyg, maskiner och förnödenheter stjäl ofta onödigt mycket resurser från kärnverksamheten. Genom att samla dina inköp hos Maskin & Verktyg kan du minska antalet leverantörer. Samordnade leveranser och färre fakturor ger bättre total ekonomi och du får mer tid att syssla med det du är bäst på – ditt eget arbete.

Se oss som ditt eget lager!

Istället för ett standardiserat centrallager är vår målsättning att ha kundanpassade lager och butiker för den lokala marknaden. Detta hjälper dig att minimera dina lager- och distributionskostnader utan att riskera tillgängligheten till viktiga produkter.

Vår kunskap är din kunskap

Med rätt kunskap om produkter kan en liten skillnad mellan olika produktalternativ i slutändan spela en avgörande roll. Att alltid arbeta med precis rätt produkt för det aktuella ändamålet, varken bättre eller sämre än du behöver, är viktigt för total ekonomin. Vår lokala förankring med unik kompetens, engagemang, flexibilitet kombinerat med en stark central organisation i ryggen gör att vi kan hjälpa dig i alla tänkbara situationer.

Fakta om MASKIN & VERKTYG

Antal lagerförda artiklar: 20.000 st
Omsättning: 105 mkr
Antal anställda: 35 st
VD: Helène Persson
Organisationsnummer: 556744-2404
Plusgiro: 26064-6
Bankgiro: 802-1750
Certifiering: ISO 9001, ISO 14001

Maskin & Verktyg

Ladda ner och läs mer om oss.

Företagsbroschyr